Rieneke de Groot

Sinds 2015 werk ik als zelfstandig trainer, adviseur en coach. Mijn passie is om professionals te helpen groeien in hun vak bij thema's over veilig opgroeien.


Ervaring

Doordat ik zelf in de praktijk heb gewerkt, als docent, jongerenadviseur en begeleider van jonge moeders, kan ik goed de verbinding leggen tussen mijn expertise als pedagoog en met dat wat er speelt in de praktijk. Naast Groei Groot werk ik sinds 2017 ook als gedragswetenschapper bij Veilig Thuis. Coaching bij ingewikkelde casuisitiek is daardoor dagelijkse kost.


In 2009 ben ik gestart als trainer en adviseur. Aanvankelijk bij expertisecentrum JSO en sinds 2015 vanuit mijn eigen bedrijf Groei Groot. Ik verzorgde onder andere trainingen, methodiekontwikkeling en onderzoek voor jonge moederopvang, jeugdhulpverlening, kinderopvang en onderwijs.


Kijk voor meer informatie opGroei en beweging creeren, op een manier die veilig en uitnodigend is. Dat is mijn drijfveer in mijn werk als pedagoog. Bel of mail gerust voor vragen of vrijblijvende informatie.


Rieneke de Groot